Fotografija sa koncerta u Lisinskom 2010.god

Još dva dana do spektakla Indeksi i prijatelji

Sve je spremno za veliki koncert „Da sam ja netko“, koji će se u nedelju, 16. oktobra od 20 sati održati u Sava centru. Na koncertu posvećenom jednoj od najboljih grupa Jugoslavije – Indeksima, nastupiće najznačajnija muzička imena sa ovih prostora. Probe se privode kraju,a  mi vam donosimo spisak učesnika i pesme koje će pevači pevati: Aki Rahimovski – Sanjam, Dado Topic – Svijet u kome zivim i  Snijeg pade, Mladen Vojičić Tifa – Krivac si ti i Sve ove godine, dok će Kaliopi otpevati Budi kao more i Jutro će promeniti sve.

Povezana vest:  U petak počinje 11. Trenchtown festival

Legenda Arsen Dedić pevaće Ti si mi bila u svemu naj, naj, Dzenan Lončarević – Žute dunje, Irina Kapetanovic pesmu Plima, a Željka Katavic Pilj – Pozdravi Sonju. Zija Valentina ćemo čuti u pesmi Predaj se srce, Sergeja Trifunovića u Sarajevskim kišama, Nihada Volodera u pesmi 310 poljubaca vrelih, dok će Giuliano pevati pesme Ispili smo zlatni pehar i Bacila je sve niz rijeku. Jelena Tomašević će pevati Baladu, a Aleksandra Radović pesmu U jednim plavim očima. Zanimljivo će biti čuti i trio Aki, Dado i Tifa koji če otpevati Pesmu o Davorinu, dok će Hari Varešanović pevati naslovnu pesmu koncerta Da sam ja netko.

Povezana vest:  No Sleep festival budniji nego ikad evropsku titulu proslavio uz više od 15.000 fanova!

Podsećamo, serije kocerata posvećene pokojnom Davorinu Popoviću i grupi Indeksi održavaju se u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu.

Organizatori najavljuju dvopiočasovno putovanje kroz vreme i nezaboravne trenutke na koncertu. Sudeći po tome da je ostalo još veoma mali broj karata na blagajnama Sava centra i Bilet centra, jasno je da za dobru muziku uvek ima publike.

Povezana vest:  Mary J. Blige - konačno novi singl “25/8” i najava novog albuma