Logo_czvezda

Zvezdina dečija nedelja

KK Crvena zvezda nastavlja sa nizom društveno odgovornih projekata koji su započeti u prošlom mesecu humanitarnom akcijom „Bitka za bebe – heroji ne mogu sami“ gde su od prodaje ulaznica za utakmicu sa minhenskim Bajernom prikupljena sredstva za kupovinu jednog inkubatora.

Pažnja je i dalje usmerena na najmlađe kojima će potpuno biti posvećena i naredna sedmica, jer od petka 14. oktobra počinje Zvezdina dečija nedelja. Naime, kroz niz akcija crveno-beli košarkaši će se družiti sa mališanima, deliti im savete, ne samo košarkaške već i one životne. Priliku da dečaci i devojčice upoznaju prvotimce Crvene zvezde, dobiju autogram i sve ovekoveče fotografijom sa nekim od svojih idola imaće na 8. Dečijem sajmu koji će se održati u hali 3 Beogradskog sajma 16. oktobra od 17 sati na centralnoj bini i sportskim terenima.

Povezana vest:  Poraz seniorki u Mađarskoj

Ova nedelja nimalo slučajno nije nazvana dečijom, jer tokom vikenda startuju i sve lige mlađih kategorija u kojima će selekcije Crvene zvezde predstavljati preko 300 mališana, a kojima se u klubu posvećuje velika pažnja.

Takođe, u saradnji sa Fondom B92 biće organizovana primopredaja inkubatora što će predstavljati krunu cele Zvezdine dečije nedelje.

KK Crvena zvezda želi, i shvata to kao svoju obavezu, da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. U tom cilju u budućnosti biće organizovan niz manifestacija sa humanitarnim karakterom.

Povezana vest:  Zvezda i Radnički otvaraju završni turnir Jadranske lige