MTV_express_The_Tide_MTV EXPRESS – THE TIDE

U sredu, 19. oktobra pogledajte novo izdanje emisije MTV Express i slovenački bend The Tide, koji je  nastupio u centru Beograda i održao mini koncert za gledaoce MTV-ja.

„Emisija je snimljena u Beogradu u Hotelu Balkan i Terazijskom parku. U Beograd smo došli zbog promocije novog albuma „Kings Of The Hill“ i naravno da snimimo MTV Express, upoznamo grad i vidimo klubove. Za tih pet dana smo se super proveli, grupa je imala i svojevrsni „teambuilding“, ali osim za zabavu, vreme smo iskoristili za intervjuje, upoznali smo zanimljive ljude i obišli smo Beerfest“, rekli su članovi benda.

Povezana vest:  Carl Cox, Charlotte de Witte, Nina Kraviz i Ofenbach predvode imena udarnih svetskih zvezda Exitovog Life Streama

„Snimanje je bilo opušteno, MTV ekipa je bila super i tako smo napravili jednostavni akustični express koncert na ulici. Prvo smo mislili da ćemo snimiti emsiju u fontani, tako da smo se noć pre snimanja odlučili da se pripremimo i otišli smo da plivamo u 2 ujutro u fontani. Na sreću intervenisali su neki dobri policajci i objasnili smo im da se spremamo za snimanje emisije Express za MTV. Naravno da smo ih pozvali da dođu na snimanje emisije.“

Povezana vest:  Počele prijave za Nišville workshop

Prošle nedelje grupa The Tide snimila je spot za novi singl „Ready to go“ koji će imati premijeru 14. novembra na MTV-ju. Do tada, uživajte u mini koncertu koji su ovi momci iz Slovenije priredili prolaznicima u centru Beograda.