REDBULL_MC_BATTLE

Srpsko Red Bull MC Battle Finale, subota, 22. oktobar u 19:50


Diviš se ljudima koji su brzi i britki na jeziku? Koji umeju da odgovore na prozivke duhovito i u stihu, bez treme i straha, kao da recituju tuđ tekst, a zapravo u trenutku sklapaju rime dok oduševljena publika navija i pravi neverovatnu atmosferu? Ako voliš freestyle, onda MTV ima pravu stvar za tebe!

Povezana vest:  CARLY RAE JEPSEN PREDSTAVLJA „NAJBOLJE OD DEVOJAKA“

U drugoj epizodi, koja je na programu u subotu 22. oktobra u 19:50, selimo se u Beograd i pozornicu prepuštamo spretnim domaćim MC-jevima, koji će se predstaviti u direktnoj borbi jedan na jedan kako bi dokazali svoj talenat i umeće freestylinga.

Konačnu reč imali su članovi žirija, koji su činili Relja – član beogradskog hiphop sastava VIP, Timbe – osnivač i član popularnog sastava Bad Copy i Bane Sunshine, osnivač legendarnog sastava Sunshine. Domaćini takmičenja u beogradskom Domu omladine su bili Galeb i hio hop umetnik Mack Dames.

Povezana vest:  ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA ZAVRŠETKU ROĐENDANSKOG MESECA U USCE SC

Red Bull MC Battle je ujedinio tri ex-YU države, SrbijuHrvatskuBosnu i Hercegovinu. U prvoj epizodi pratili smo kako su freestyleri u Sarajevu bacali rime, primali prozivke i „punch-eve“, ne bi li osigurali sebi prolazak u regionalno finale. Posle Beograda, sledi finale u Zagrebu koje ćete gledati u trećoj epizodi (29.10. u 19:50). Pet najboljih MC-jeva iz ovih država osiguraće sebi prolazak u veliko regionalno finale i ponovo će odmeriti snage u Sarajevu…

Povezana vest:  Demi Lovato kao plavuša