Samhain2Samhain festival i ove godine slavi Halloween

Organizacija Dark Revolution i ove godine pripremila je bogat i raznovrstan program Samhain festivala.

Ovogodišnje izdanje festivala povodom Halloween-a održaće se 30. i 31. oktobra u beogradskom Gun clubu.

U nedelju 30. oktobra sa početkom u 20 časova pa sve do iza ponoći publika će imati prilike da čuje pet odličnih sastava. Privilegiju da ‘otvori’ veče imaće Tamerlan, nakon kojih sledi grupa Groteska koja je nedavno objavila novo studijsko ostvarenje “Minut tišine”, upravo pod Dark Revolution etiketom. Treći po redu sastav koji će nastupiti na devetom Samhain festivalu je novosadski dreDDup, koji su svoje poštovaoce u avgustu obradovali spotom za pesmu ”Machine” sa nedavno objavljenog novog albuma. Nakon novosađana uslediće nastup jednog od boljih metal sastava na ovdašnjim prostorima – Rain Delay. Beogradska petorka ove godine objavila je svoj treći album za online etiketu SMP, dok je pre nekoliko dana objavljen i CD za Dark Revolution. Headliner festivala je srpsko-mađarski bend Nevergreen. O kvalitetu ovog sastava iluzorno je govoriti, jer preko 15 godina veoma uspešne karijere prevashodno na teritoriji Mađarske, ali i ostalih evropskih zemalja i devet studijskih albuma dovoljan su dokaz uspešnosti benda koji predvode Bob Macura i Mikloš Matlari. Prvo veče festivala zatvoriće Inferno DJ team.

Povezana vest:  Brajan Adams dobio kćerku



Timeline:

20:00 Tamerlan

20:45 Groteska

21:45 dreDDup

22:45 Rain Delay

23:45 Nevergreen

U ponedeljak 31. oktobra uslediće tradicionalni “Bal pod maskama”, a muziku za sve prisutne biraće Haven DJ team. “Maske su obavezne. Ako dođete nemaskirani, dobićete masku na ulazu.“ – poručuju iz Dark Revolution-a.

Komplet ulaznica po ceni od 450 dinara moći će da se kupi tokom prve festivalske večeri ili putem e-maila [email protected]. Cena jednodnevne karte iznosi 300 dinara.

Povezana vest:  Vitni Hjuston se udavila u kadi, kokain doprineo smrti