dzej_kzn_cs

Džej u novembru pravi dva koncerta u Sava centru

 

Jedan je Džej!

Šoumen sa Dorćola popularni Džej imao je danas, kako kaže, prvu konferenciju za medije.

-Ovo mi je prvi put da imam konferenciju – bile su reči Džeja Ramadanovskog,

On će 12. i 13. novembra u Sava centru obeležiti 25 godina karijere, u utorak je u „Art kafeu“ i zvanično najavio beogradske koncerte. Omaleni Dorćolac je istakao da će publika uživati u njegovim nastupima koji će biti upotpunjeni vrhunskim ozvučenjem, sjajnom scenografijom i rasvetom.

Povezana vest:  EXIT 2011, 1.000 Volontera za Novi Sad

– Odlučio sam da 25 godina rada obeležim u ovoj dvorani na inicijativu ljudi iz Sava centra, ali zbog toga što u dva dana mogu da otpevam sve pesme i na repertoaru neće biti samo balade – rekao je Džej. – Koncert neće trajati više od dva i po sata, jer ne treba previše gnjaviti ljude. Sa mnom na sceni biće „Magla bend“, balerine, a kao gosti nastupiće moj dugogodišnji prijatelj Zoran Jagodić Rule i pevač Adil.

Povezana vest:  Bivši Bitlsi nastupaju na dodeli Gremi nagrada

Popularni šoumen, delio je komplimente devojkama na presu i tako je dokazao da nije izgubio njegov prepoznatljivi šmek. Džej je rekao da će na koncertu pokazati i svoje igračko umeće i stepovati, a kako to radi uverili su se u utorak i novinari. Džej nije krio oduševljenje zbog susreta sa predstavnicima „sedme sile“, rekavši da je ovo njegova prva konferencija u karijeri.

Povezana vest:  Ni više od 40 hotela nije dovoljno za Lovefest, Vrnjačka Banja RASPRODATA

– Gledao sam konferencije kada je boksovao Tajson i znam otprilike kako to izgleda – rekao je Ramadanovski. – Drago mi je što sedim ovde sa vama i što i ja mogu ovo da doživim. Ajde, pitajte me nešto. Imam veliku tremu, to mi se nije desilo ni kada sam pevao pred 30.000 ljudi.