RB MC Battle ZG

RED BULL MC BATTLE ZAGREB 2011, SUBOTA, 29. OKTOBAR U 20:00, SAMO NA MTV-JU

Ove subote, 29. oktobra u 20:00, ekskluzivno na MTV kanalu, možete pogledati retrospektivu hrvatskog finala ovogodišnjeg Red Bull MC Battle-a i videti kojih se to šesnaest mladih hrvatskih freestylera predstavilo smelim rimama, u direktnoj borbi „jedan na jedan“!

Red Bull MC Battle je ujedinio tri ex YU države, Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia - SIR SLY

U trećoj epizodi pratićemo kako su freestyleri u Zagrebu bacali rime, primali prozivke i „punch-eve“, ne bi li osigurali sebi prolazak u regionalno finale. Konačnu reč imali su članovi žirija, koji su činili osiječki reper Kandžija, Phat Phillie – DJ i pokretač emisije Blackout i Koolade – priznati hrvatski hiphop producent. Harizmatična „prva dama“ regionalne hiphop scene, Remi iz sastava Elemental, bila je domaćin večeri i voditelj programa.

Povezana vest:  Ke$ha dizajnirala neobičnu kolekciju nakita

Kako su izgledale verbalne borbe u Tvornici kulture i kojih pet hrvatskih MC-jeva je sebi osiguralo prolazak u veliko regionalno finale, možete videti samo na MTV-ju u subotu, 29. oktobra od 20:00, i reprizno u nedelju od 15:40 i ponedeljak u 19:30.

Pomno pratite izbor poslednje petorke koja će se pridružiti već izabranim bosanskohercegovačkim finalistima i najboljim MC-jevima iz Srbije na regionalnom finalu Red Bull MC Battle-a, koje ćete već sledeće subote u isto vreme imati priliku da pratite na programu regionalnog MTV-ja!

Povezana vest:  Evo gde će se posetioci Lovefesta provoditi tokom dana