LOLLOBRIGIDA

DUPLA MTV PREMIJERA: LOLLOBRIGIDA – “SEX ON TV, SEX ON THE RADIO” I SVADBAS – “DAJ”

Dupla MTV premijera ovog ponedeljka, 31. oktobra u 20:00, donosi dva dugoočekivana nova videospota – “Sex On TV, Sex On The Radio” grupe Lollobrigida i video za numeru “Daj” grupe Svadbas.

“Sex On TV, Sex On The Radio” treći je singl sa novog albuma poznatog hrvatsko-slovenačkog elektro pop sastava Lollobrigida. Za potrebe snimanja spota, bend je ujedinio voditeljke i voditelje regionalnih TV kuća, pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljke iz regiona: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenačka glumica i TV voditeljka Katarina Čas, beogradska voditeljka Una Senić, kao i sve popularniji voditelj Ivan Šarić, blažen među lepoticama. Režiju spota potpisuje Timotej Neonski, a uz njega angažovana je bila šira ekipa u kojoj su bili Ivan Slipčević, Željka Rončević, Ivan Badanjak, Lucija Vrcić i mnogi drugi.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za "Beogradsko proleće 2022."

Spot za singl “Daj” grupa Svadbas snimila je početkom oktobra u zagrebačkom centru alternativne kulture Medika, pod režiserskom palicom Radislava Jovanova Gonza. Jedan od regionalno najpoznatijih reditelja muzičkih spotova sa Svadbasima je sarađivao nekoliko puta, od čega i na singlu “Gubimo” koji je svoju ekskluzivnu premijeru imao na web-stranicama regionalnog MTV-ja.

Numera “Daj” se od ponedeljka, 24. oktobra, nalazi na iTunes i Amazonu servisima, gde je dostupna za legalan download. Svadbas su najavili i svoj prvi nastup nakon tri godine pauze, i to 2. decembra na Pozitivnom koncertu u Zagrebu.

Povezana vest:  Popularni hrvatski bend Brkovi pozvali fanove na Beer Fest, pa prozvali Tonija Cetinskog

Novi album grupe Svadbas “Još” biće objavljen u februaru 2012. godine.