Photo_Predrag_Vuckovic_ CoAVsSterma_finale8

Red Bull MC Battle 2011: Regionalno Finale na MTV kanalu

Budite uz MTV ove subote, 5. novembra u 20:00, i pogledajte kako se na regionalnom finalu ovogodišnjeg Red Bull MC Battle-a snašlo šesnaest najboljih MC-jeva u regionu!

U prve tri epizode mogli ste da vidite najbolje MC-jeve iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, dok četvrta epizoda donosi regionalnu borbu „jedan na jedan“! U svakoj od tri države izabrano je po pet najboljih u sastavljanju rima na licu mesta – a svi oni su se našli u sarajevskom Domu Mladih na regionalnom finalu ovogodišnjeg Red Bull MC Battle-a! Petnaestorki najboljih pridružio se i prošlogidišnji pobednik ovog takmičenja, MC Sterma, koji je postavku upotpunio kao šesnaesti takmičar.

Povezana vest:  Novi singl Rammsteina

Konačnu reč imali su članovi regionalnog žirija, koji su činili bosanskohercegovački reper Frenkie, Koolade – priznati hrvatski hiphop producent i Timbe – jedan od osnivača popularnog sastava Bad Copy. Jedna od najznamenitijih ličnosti regionalne hiphop scene, reper Edo Maajka, bio je domaćin večeri i voditelj programa.

Kako su izgledale verbalne borbe u Domu Mladih u sarajevu i ko je najbolji MC u regionu, saznaćete u subotu, 5. novembra od 20:00, i reprizno u nedelju od 15:40 i ponedeljak u 19:30, samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  Danas počinje Lovefest, više od 60.000 mladih dolazi u Vrnjačku Banju