ksenija_pavlovic

Nova knjiga Ksenije Pavlović “PISMA VETRU”
 
Ksenija Pavlović objavila svoju novu knjigu Pisma Vetru u izdanju Alnarija.
Glamurozna promocija uz najfiniji šampanjac,  održana je u petak 28.10  u Vilidž baru u Beogradu. Pink tepihom su prošetali Biljana Obradović, Igor Miklja, Čutura. Dejan Cukić sa suprugom, glumac Aleksandar Filimonović, Rasto Janković. fudbaler Dragan Ćirić i mnogi drugi. Specijalan gost večeri bila je pevačica Marija Mihajlović.
Zbog velikog interesovanja, knjiga je otkupljena u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
ksenija_pavlovic_knjigaPISMA VETRU
Intimna pisma i dnevnici poznate književnice Lucije O, prete da dospeju u javnost. Medijski skandal u Londonu, Madridu i Beogradu okupiće kolekcionare i lovce na najmračnije tajne, za koje su neki spremni da izdvoje vrtoglave sume.
Nakon što je objavila svoj prvi roman Stakleni zid Sitija, povest o misterioznom i raskalašnom životu londonskih investicionih bankara, Lucija O dobija carte blanche da uđe u svet intriga, skandala i multimilionskih dogovora – svet kojim vlada Marko Rodžers. Ono što počinje kao glamurozna šetnja kroz igralište bogatih i slavnih, pokazuje se kao put niz zečju rupu. Put, na koji Luciju O vodi magnetični, opasni i misteriozni Rodžers.
Od londonskih žurki Forbsovih milijardera do tajni i skandala tatinih sinova i zvezda fudbala, glavna junakinja, Lucija O, otkriva šta se stvarno dešava u životima onih koji ce učiniti sve da njihove tajne ostanu zauvek zakopane.
Pisma vetru je pronicljiva, seksi i uzbudljiva knjiga u kojoj nijedan od junaka nije ono za šta se predstavlja.
Povezana vest:  Šest gradova zahvaljuje najvernijim korisnicima gradskog prevoza