U nedelju, 16. oktobra 2022. u hotelu Metropol u Beogradu biće održan najveći Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu.

Gde bi trebalo da nastavim školovanje?

Koji fakultet ili škola su idealni za mene?

Kako da dobijem stipendiju za studije u inostranstvu?

Da li negde zaista mogu da studiram besplatno?

Sve što vas zanima o studijama i stipendijama u inostranstvu možete saznati direktno od predstavnika više od 80 škola i univerziteta iz celog sveta, koji će učestvovati na Study Abroad. Fair 2022, u organizaciji Ino Edukacije, Centra za školovanje u inostranstvu.

Bilo da ste razmišljali o studijama u Velikoj Britaniji, Americi, Nemačkoj, Litvaniji, Italiji, Holandiji, Španiji, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Grčkoj, Dubaiju, Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Monaku ili Švajcarskoj – na najvećem Sajmu obrazovanja i stipendija u inostranstvu dobićete odgovore na sve što vas je ikada zanimalo u vezi sa ovom temom.

Povezana vest:  Džoli: Neophodna intenzivnija borba protiv silovanja u ratu

Učestvovaće 12 škola i univerziteta iz Italije, 6 iz Velike Britanije, 4 iz Španije, 3 iz Amerike, a kada je reč o stipendijama čekaju vas DAAD Nemačka, Francuski institut, Advantage Austrija sa 6 austrijskih univerziteta, regionalne stipendije Italije, kao i stipendije univerziteta… Zemlja partner ove godine je Velika Britanija, na Sajam dolazi i British Council, predavanja će održati različiti britanski univerziteti, a moći ćete da prisustvujete i panelu o Chevening stipendiji.

Sajam počinje u 11 časova i traje do 18h, a za to vreme održavaće se program paralelno u tri sale, gde ćete, osim odgovora na pitanja o konkretnim univerzitetima i stipendijama, moći ćete na radionicama da naučite i kako da napišete CV i motivaciono pismo; IUAV univerzitet Venecija održaće radionicu kako da napravite portfolio, a čeka vas i radionica o profesionalnoj orijentaciji, koja će vam pomoći da izaberete najbolju karijeru za sebe.

Povezana vest:  PepsiCo dobitnik Top Employer priznanja za najboljeg poslodavca u Srbiji

Praćenje bogatog programa biće vam dodatno olakšano uz Julius Meinl kafu, koja će se besplatno služiti posetiocima.

Ulaz na Study Abroad. Fair 2022 je besplatan, a registracija je obavezna – možete se prijaviti na ovom linku.

Kompletnu satnicu i sve učesnike možete videti ovde.

Za koga je Sajam?

Study Abroad. Fair 2022 namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol, predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva. Na štandovima će biti predstavnici različitih obrazovnih institucija iz inostranstva i svi prisutni moći će da pitaju sve što ih zanima, da saznaju koje programe i stipendije nude, kao i koji tip programa je idealan za vas.

Povezana vest:  Život po dizajnu s Marsa

Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet, školu i kurs jezika za upis 2023. godine! Ovo je idealna prilika da se informišete o svojim opcijama, razgovarate sa predstavnicima škola i univerziteta, kao i da posetite brojna predavanja i radionice tokom Sajma.

Organizator: Ino Edukacija, Centar za školovanje u inostranstvu
Partner zemlja: Velika Britanija
Lokacija: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd
Vreme: Nedelja 16. oktobar 2022. godine; 11-18h (možete ostati koliko želite i planirajte da se zadržite nekoliko sati, jer je program izuzetno bogat)
Ulaz: Registracija je besplatna i obavezna na linku iznad.

a