Techno zvezda, producentkinja i DJ Nicole Moudaber stiže u Beograd ovog petka 14. oktobra, u Hangar Stage 3 u Luci Beograd, na adresi Žorža Klemansoa 37. Ovoj ambasadorki elektronske muzike pridružiće se i sjajna domaća podrška – jedan od najboljih techno DJ-eva i producenata sa naših prostora Ilija Djokovic, tech house DJ i producentski dvojac Wise D & Kobe i mlada nada elektronske scene Luka Jukić.

Nicole Moudaber redovna je gošća klubova na Ibici, a osim što se bavi DJ-ingom i produciranjem muzike, ona je i promoterka, organizatorka žurki, vlasnica diskografske kuće, radijska voditeljka i jedna od najpraćenijih artista na svetu.

Veličana je od strane New York Timesa, CNN-a, BBC-ja i čuvenih magazina Billboard i Paper, a pojavila se i na naslovnicama časopisa o elektronskoj muzici u nekoliko zemalja. Karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajanjem dve nagrade na International Dance Music Awardsu, a njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie na EP-ju „Breed“, bila je nominovana za prestižnu Gremi nagradu. Radijska emisija „In The MOOD“, koju vodi ova techno zvezda, osvojila je Best Online Music Show nagradu 2016. godine, emituje se na preko 80 stanica u 50 zemalja i ima preko 20 miliona slušalaca. Nicole Moudaber je tražena širom sveta, od intimnih klubova i aftera, preko cenjenih noćnih klubova kao što su Fabric, Space, DC10, Output i Stereo, do ogromnih festivalskih bina, uključujući Glastonbury, Coachella, ADE, Awakenings, WMC, Time Warp.

Povezana vest:  Omaž velikom imenu house muzike, Avicii ft. Aloe Blacc – „SOS“

Ova dama rođena je i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kutija, te u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Jedan period svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u okviru Trashy Renaissance party brenda u Bejrut prva dovela velike izvođače kao što su Paul Van Dyk i Anthony Pappa. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada, postaje promoter kluba Turnmills i organizuje svoje žurke pod nazivom Soundworx.

Povezana vest:  Bad Copy, Nikola Vranjković, Marčelo, ČBS, Mortal kombat...na Arsenalu!

Svoju izdavačku kuću MOOD Records Nicole Moudaber je osnovala 2013. godine, a portfolio ovog lejbla uključuje Carla Coxa, Jamie Jonesa, Pan-Pot, Carla Craiga, Danny Tenagliu, Stacey Pullena, Joel Mulla, Carla Lia i mnoge druge. Izdavala je za Coxov Intec Records, Beyerov Drumcode i Jonesov Hot Creations. Njeno prvo veće priznanje usledilo je kada je remiskovala Carl Coxovu traku „Chemistry“, koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine. Njen hit remiks „Give Me Luv“ od Alcatraza, koji je izdat za Yoshitoshi, čiji su vlasnici Deep Dish, našao se na plej listama mnogih DJ-eva, a sama numera je osvojila Best Tech House / Techno Track nagradu, na International Dance Music Awardsu 2016. godine, a takođe je bila i na prvom mestu je techno numera na Beatportu 2015. godine, što je čini jednom od najboljih 20 numera te godine.

Povezana vest:  Svi na pod u Studiju M

Na svojim popularnim MOOD žurkama Nicole Moudaber pokazuje svoje korene kao promoterka londonskih žurki i kao klaberka i rezident njujorških klubova. Bila je hedlajner rasprodatih andergraund MoodRAW žurki, od Los Anđelesa do Londona, domaćin MoodDAY Miami showcase-eva, radeći žurke sa prijateljima superstarovima kao što su: Carl Cox, Sasha, Dubfire i Danny Tenaglia. Vodila je MoodZON bine na festivalima poput: Electric Daisy Carnival u Njujorku, Las Vegasu i Orlandu, Escape u Kaliforniji i BPM u Meksiku i Portugalu, gde je radila sa Chrisom Liebingom, Paco Osunom, Pan-Potom i Dubfire-om.

Ograničen kontingent ulaznica za Blender presents žurku na kojoj će nastupiti Nicole Moudaber je u prodaji putem Cooltix.rs, po ceni od 1190 dinara za parter i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.