coca_cola_pancevo

KAMION RADOSTI STIGAO U PANČEVO
 
Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u Srbiju. U Beogradu je započeo svoje putovanje, tokom koga će u naredna dva meseca obići 21 grad u Srbiji i obradovati sve ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.
Ovaj originalni kamion predstavljao je pravu atrakciju u Pančevu, a ostali građani Srbije će moći uskoro da ga vide u svom gradu. Pritiskom na specijalno dugme, mnogi su okušali svoju sreću, a Coca-Cola „Kamion radosti“ ih je nagrađivao napicima i zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – koji su idealni za predstojeće letnje dane koji se provode u prirodi.
„Kamion radosti“ će tokom maja i juna obići i sledeće gradove: Novi Sad, Staru Pazovu, Suboticu, Zrenjanin, Smederevo, Kragujevac, Zaječar, Jagodinu, Paraćin, Ćupriju, Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.
Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

 

Povezana vest:  Nekada radničke igre danas najveći tim bilding događaj u Srbiji - Belgrade Business Run