likovne radionica2Završen je VI dečiji sajam

 

Šesti DEČIJI SAJAM u organizaciji SKAY VISION i SNAR GROUP-a uspešno je završen.

Tokom tri dana, od 8. do 10. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma oko 90 izlagača predstavilo je veliki broj proizvoda namenjenih deci raznih uzrasta. Najviše oduševljenja izazvalo je maskiranje na prostoru Komande žandarmerije Beograda. Ovaj sajam potvrdio je da su deca i roditelji željni dobrog zajedničkog družanja, novih saznanja, muzike, zabave i zanimljivih i kreativnih igara.

Povezana vest:  IDEA POKLONILA JOŠ JEDNU EKO UČIONICU NIŠU

Humanitarni aspekt manifestacije potvrdjen je prikupljanjem novčanih sredstava za proširenje kapaciteta Prihvatilišta za decu žrtve raznih oblika nasilja, zlostavljanja i trgovine ljudima.

U posebnoj nagradnoj igri poslednjeg dana DEČIJEG SAJMA podeljeno je 60 nagradnih paketa, poklona izlagača kao i dva putovanja, nedelju dana u Mitrovcu na Tari zahvaljujući Centru dečijih letovališta i vikend u Budimpešti koji je obezbedilo UNIQA OSIGURANJE.

Povezana vest:  Humanitarno-prodajna izložba u Delta Cityju

U specijalnoj dečijoj sajamskoj Fer plej fudbalskoj ligi prvo mesto osvojila je škola fudbala „Vrčin“ a drugo „Prima fortuna“, i obe ekipe nagradjene su peharima.

Drugog dana manifestacije naš vaterpolo reprezentativac Stefan Mitrović družio se sa malim posetiocima i potpisivao vaterpolo kapice. Rekreativni programi UNIQA osiguranja i Saveza za fitnes i rekreaciju privukli su pažnju mališana. Deca plesači na bini, niz savetovanja lekara stručnjaka-fizioterapeuta, otorinolaringologa, psihologa, školice sporta, muzika na skoro svim štandovima, brojni pokloni za posetioce, sve to ni na ovom DEČIJEM SAJMU nije izostalo.

Povezana vest:  Otvorena Papalada - novi mediteraski restoran u centru Beograda