Pauline Paris 

French Kiss 17. novembra u Domu omladine
 
French Kiss turneja, koja od 2009. godine za cilj ima da predstavi ono najnovije sa francuske scene, od ove godine i u Beogradu!  French Kiss koncepcija za cilj ima promociju novih materijala već afirmisanih francuskih pop, rock, i folk jazz pevačica u akustičnoj verziji, uz gitare i harmoniku… Ako ste uživali u Zaz i u Nouvelle Vague, morate doći i poslušati Pauline Croze, Pauline Paris, Belle du Berry.
Pauline Croze (Polin Kroz)
Svojim čudesnim i nežnim glasom, Polin Kroz je odavno etablirana na sceni nove francuske šansone. U okviru French Kiss turnejem ona će promovisati svoj naredni album, koji izlazi početkom 2012. godine. Njena muzika, koja pripada novom talasu francuske šansone, trpi uticaje anglo-američkih autora, poput Led Zeppelin, Jimi Hendrix ili Keziah Jones…
Pauline Paris (Polin Paris)
Stil ove pevačice, koji bi mogao biti definisan kao mešavina bosa nova, bluz, rok i rege muzike, odlikuju upečatljivi tekstovi koji slušaoca, u kombinaciji sa muzikom vode kroz čitav spektar veoma snažnih emocija. Polin Pari je svoju karijeru izgradila pevajući po pariskim kabareima.
Belle du Berry (Bel di Beri)
Ova veoma poznata francuska pevačica dostigla je svetsku slavu pevajući i pišući tekstove za bend Paris Combo. Zajedno sa trubačem pomenute grupe, ona je 2009. odlučila da, paralelno sa radom u bendu, započne i solo karijeru –  i postigla je veoma veliki uspeh!  Njene jazzy pesme vrše veoma veliki uticaj na mlađe francuske pevačice novog talasa francuske šansone, poput Zaz.
Četvrtak, 17. novembar 2011. u 20:00
DOB//Velika sala
Cena ulaznice: 600 dinara.
Povezana vest:  Zabranjeno pušenje večaras u Prnajvoru