DM_IMG_04

DINO MERLIN KONAČNO U ZAGREBAČKOJ ARENI!

Jedna od najvećih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije, kantautor Dino Merlin, napokon dolazi u zagrebačku Arenu i publici priprema nezaboravno muzičko veče. Konačno će i zagrebačka publika imati priliku biti delom karavana koji pamtimo po nekoliko spektakularnih koncerata na sarajevskom Koševu kao i u nekim od najljepših koncertnih prostora u Hrvatskoj kao što su Pulska, Splitska i Osječka arena.

Povezana vest:  Orthodox Celts na Akademiji u subotu 27. novembra

Dugoočekivani koncert Dine Merlina održaće se u Areni Zagreb, 22.decembra, 2011. u 20 sati.

-Uzbuđen sam i srećan što ću napokon održati koncert u najlepšoj, ali i najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Moja publika u Hrvatskoj zaslužuje veliki koncert na kojem će sa mnom podeliti moje najveće hitove. Obećavam vam nezaboravan muzički doživljaj i donosim onaj najbolji deo sebe, a to su moje pesme.

Povezana vest:  Kaliopi Live - veliki solistički koncert u Beogradu

Karijeru Dine Merlina obeležile su pesme uz koje su stasavale generacije , ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Većina hitova biti će 22.12. izvedena u zagrebačkoj Areni, biće to retrospektiva njegovog dugogodišnjeg stvaralaštva.

Ne propustite da budete deo koncerta koji vam u Zagreb donosi dašak Sarajeva i puno dobre muzike.

Povezana vest:  Koncert grupe Orthodox Celts oduševio fanove

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb , mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr , od četvrtka 10.decembra.

Cene ulaznica su: parter  130 kuna, tribina dole 150 kuna i tribina gore 130 kuna.

Za kupovinu ulaznica u Vip ložama obratite se na email: [email protected].