Black-Sabbath-001

Članovi grupe “Blek Sabat“ najavili novi album i turneju
 
Četiri originalna člana legendarne hard rok grupe “Blek sabat“ najavili su na konferenciji za novinare da će u ovom sastavu snimiti novi album nakon 33 godine pauze i da će organizovati svetsku turneju 2012. godine, prenele su danas agencije.
Konferencija za novinare održana je juče u poznatom striptiz klubu u Los Anđelesu “Viski Go-Go“.
Pevač Ozi Ozborn, gitarista Toni Ajomi, bas gitarista Gizer Batler i bubnjar Bil Vord rekli su da planiraju da nastupe na “Download“ festivalu u Engleskoj u junu 2012. godine i da nakon toga krenu na svetsku turneju.
Članovi benda, koji su se prvi put okupili pod imenom “Blek Sabat“ 1969. godine, istakli su da počinju da rade na novom albumu i da planiraju da se on nađe u prodaji na jesen 2012. godine. Još uvek nema naziva albuma, a producent će biti Rik Rubin, piše Rojters.
-Došlo je ono – sad ili nikad. Okupili smo se i sve je veoma dobro’ – rekao je Ajomi novinarima u klubu u kome je “Blek sabat“ prvi put nastupio u Los Anđelesu pre 41 godine.
-To je kao da stavljaš staru rukavicu. Fantastično je – dodao je on.
Još uvek ništa od muzičkog materijala nije snimljeno, a članovi benda nisu odredili tačan datum početka svetske turneje.
Ozi Ozborn je rekao da je grupa osnovala svoj prvi zvanični sajt i da su svim obožavateljima dostupni putem društvenih mreža fejsbuk i tviter.
Povezana vest:  Željko i Jovana će se venčati na Karibima?