This_is_it!

Majkl Džekson od početka karijere uzimao lekove
 
Bivši lični savetnik Majkla Džeksona u svojoj najnovijoj knjizi otkriva da je poznata pop zvezda počela da koristi velike količine lekova protiv bolova i za smirenje još na početku svoje karijere, osamdesetih godina prošlog veka. Džeksonov prijatelj iz detinjstva Frenk Kasio, koji je kasnije postao i njegov lični asistent, navodi u knjizi „Moj prijatelj Majkl: Obično prijateljstvo sa neobičnim čovekom“, da je jedan od najvećih pop umetnika 1999. godine počeo da uzima lek „propofol“, a „demerol“ 1984. godine.
-Nakon što je dobio opekotine tokom snimanja spota za jedan sok 1984. godine, Majk je počeo da uzima “demerol“ protiv bolova i postepeno je svakodnevno koristio taj lek – navodi Kasio u knjizi koja će izaći iz štampe 15. novembra.
Kasio priznaje da je povremeno plaćao u kešu doktorima da izdaju recepte za Džeksonove lekove i da na njima nije pisalo ime poznatog pevača.
On u knjizi otkriva i da je Džekson na prvom od dva rođendanska koncerta 2001. godine bio drogiran lekovima i da sat vremena nije mogao da izađe iz svlačionice, zbog čega je koncert kasnio.
Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. godine u Los Anđelesu od velike količine anestetika koje je primio.
Njegov lični doktor Konrad Marej je prošle nedelje proglašen krivim za ubistvo iz nehata a kazna će mu biti izrečena 29. novembra.
Povezana vest:  Suzan Bojl najpopularnija na JuTjubu 2009.