Bitipatibi 3SCENA Uživo! – Bitipatibi i Stray Dogg

U petak, 18. novembra, u Klubu Doma omladine Beograda koncerte održati Bitipatibi i Stray Dogg. U pitanju je treći događaj nove epizode serijala koncerata SCENA Uživo!

Ulaznice se u pretprodaji po ceni od 200 dinara mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, na dan koncerta biće 300 dinara. Koncert počinje u 21h, molimo vas da dođete na vreme, neće biti kašnjenja.

Povezana vest:  Možda dogodine novi singl Prljavog kazališta

Ovog puta nas očekuje dream pop ugođaj začinjen indie folkom i amerikanom…

Stray Dogg

Bend Stray Dogg je nastao početkom ove godine ispred kantautora Dušana (Dukat) Strajnića, utemeljen na melanholičnom indi-folk zvuku. Usledili su pozivi za nastupe kao predgrupa bendovima Chinawomen a potom i Scout Nibllet, a nakon toga Stray Dogg dobija priliku da snimi album prvenac Almost, nedugo zatim i svoj prvi spot. Stray Dogg pored Dukata, čine i Ana (violina, prateći vokal), Jelena (klavir) i Marko (gitara). Stray Dogg band se trenutno trudi da svira što vise, uživa na sceni i završi drugi album beskompromisno držeći se svojih muzičkih korena.

Povezana vest:  Taylor Swift žei decu i brak sa Harryjem iz 1D, da nije prerano?

Bitipatibi

Bitipatibi je nastao u proleće 2009. godine. Spacemen 3, Stereolab, Galaxy 500, Mazzy Star samo su neki od bendova koji su uticali na naš zvuk. Većina članova benda je već dugo prisutna na muzičkoj sceni (Ola Horhe, Kriške, Zemlja br.9). Posle nekoliko promena, bend radi u sledećem sastavu: Una (klavijature, vokal), Ivan (gitara), Gagi (bas), Marko (bubnjevi)

Povezana vest:  Koncert Jelene Tomašević u Sava Centru 25.oktobra