V.I.P i adidas 2

MTV PREMIJERA V.I.P – “SVI TI DANI LEPI“

Novi spot grupe V.I.P za pesmu “Svi ti dani lepi” premijerno ćete moći da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak, 21. novembra, u 20 časova.  Ovo je  prvi video singl sa albuma „Živa Istina“, koji je popularni Hip Hop duo snimio 2010. godine.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, U Beogradu doček u Bajagu i Partibrejkerse

Video “Svi ti dani lepi” promovisaće novu adidas street kolekciju, koja je namenjena mladim i urbanim ljubiteljima ovog brenda. U snimanju spota učestvovalo je 40 talentovanih ljudi, fanova grupe V.I.P, kojima je adidas pružio priliku da se po prvi put okušaju u jednom ovako velikom projektu.

Spot je sniman u oktobru mesecu, na nekoliko veoma zanimljivih lokacija i na najbolji način prenosi ideju i koncept kako muzike popularnih Hip Hopera, tako i adidas street kolekcije –  a to je poziv mladim ljudima da budu originalni i svoji.

Povezana vest:  Redakcija Popboksa proglasila najbolje iz 2010.

MTV i adidas su organizovali kasting za sve ljubitelje sastava V.I.P, koji su želeli da učestvuju u snimanju. Za učešće u spotu mogli su da se prijave svi ljubitelji adidas street kulture koji poseduju talenat koji ih čini jedinstvenim. Kastinzi su održani u adidas radnjama u Beogradu. Najuspešniji takmičari, među kojima su se našli Hip Hop igrači, skejteri, crtači grafita i  šampioni u street akrobacijama, okušali su se kao glumci u spotu, zajedno sa Ikcem i Reljom, članovima ovog popularnog hip hop dua.

Povezana vest:  Veliki Darko Rundek, moćna Senidah i najtraženiji reperi regiona stižu na Sea Dance!