Ramirez

Dupla MTV Premijera: Torul – “Try” i Ramirez – “Da li me voli”

Regionalni MTV donosi u ponedeljak, 14. marta, u 20:00 dvostruku premijeru i to za spot “Try” sovenačkog producentra Torula i za “Da li me voli” zagrebačkog benda Ramirez.

Slovenački muzički producent Torul aktivan je na sceni od 1995. godine, ali kao vrhunac svoje karijere navodi novi singl “Try” koji ćete moći premijerno pogledati ovog ponedeljka u 20 časova.

Povezana vest:  Zvonko Bogdan vodi Beograđane od Banata prema Sremu...

Pesmu “Try” Torul je izdao u martu u Nemačkoj za Infected Records i predstavlja nadogradnju i osveženje u njegovom muzičkom stilu. Spot je snimljen takozvanom stop-motion tehnikom. Singl nastavlja tamo gde je album Dark Matters stao kada je u pitanju synth-pop pravac, a na izradi pesama svoju nesebičnu pomoć pružili su mu Borut Dolenc i Jan Jenko koji povremeno čine pojačanje osnovnoj postavci benda kao „Torul & The Dark Matters“.

Povezana vest:  Senzualna i ženstvena Indira u spotu “ Dođi” za prvu autorsku pesmu

Nakon uspešnog prvog singla „Ti i ja“, u pesmi „Da li me voli“ Ramirez donosi dašak prošlih vremena. „Možda malo kasnimo, ali morali smo i mi da se očešemo o osamdesete, bila je to tako dražesna dekada“ poručuju iz benda. Pesmom „Da li me voli“ Ramirez nastavlja u plesnom ritmu, jer novi singl osvaja ritmom i refrenom, a tekst se odnosi na nesigurnosti koje smo svi imali.

Povezana vest:  ELEKTRONSKA PRAŠINA EXIT FESTIVALA

U spotu “Da li me voli” kao protagonisti se pojavljuju plesači Andrea Solomun i Marko Jelić, a spot je sniman na lokacijama oko Zagreba.