Klizan4

Klizanjem za zdravije sutra!

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR, poziva vas da dođete na jedino klizalište na otvorenom koje još uvek radi – klizalište „Tvrđava“ na Kalemegdanu i na taj način se priključite humanitarnoj akciji KLIZANJEM ZA ZDRAVIJE SUTRA koja će se održati u subotu 12. marta 2011. godine u periodu od 14.00 do 18.00 sati. Sav prihod prikupljen u toku akcije namenjen je realizaciji projekta psiho-socijalne pomoći roditeljima i deci oboleloj od raka. Cena ulaznice je 300,00 dinara, u šta je uključeno i iznajmljivanje klizaljki.

Povezana vest:  Prvi maj neradan u Lidlu

Druženje na ledu obogatiće velik broj javnih ličnosti Srbije, klizačice kluba „Helena Pajović“ i treneri klizanja koji će brinuti o svim učesnicima početnicima. Uz dobru muziku DJ Neše i veselo raspoloženje, svi prisutni će moći da se posluže kulinarskim specijalitetima predstavnika Udruženja kreativnih kuvara Srbije Saše Mišića i Quick Choko toplom čokoladom, kao i da se druže sa svojim omiljenim poznatim glumcima i pevačima.

Povezana vest:  Produžava se rok za prijavu za takmičenje „Create the Future“

Podršku NURDOR-u pri organizaciji akcije pružili su kompanija SQN, proizvođač Quick Choko tople čokolade, i restoran „Kalemegdanska terasa“, koji su postavili klizalište „Tvrđava“ na Kalemegdanu.

 Dođite da se lepo provedete i svojim prilogom pomognete deci oboleloj od raka!