biber_letereman

Džastin Biber ne zna da nabroji kontinente
 
Tinejdžerska pevačka zvezda Džastin Biber sa velikim je naporom nabrojao svih sedam kontinenata u gostovanju kod Dejvida Letermana. On je pokušao prikriti svoje neznanje „na duhovit način“ ponudivši Severni pol i Kanadu kao odgovore.
Nakon što se Džastin pohvalio da ga je njegov posao doveo do toga da je posetio skoro sve kontinente pre no što je napunio 17 godina, poznati voditelj ga je upitao koliko ima kontinenata i koji su to kontinenti na našoj planeti. Justin naravno nije ponudio broj, nego je samouvereno počeo da ih nabraja.
-Azija, Severna Amerika, Južna Amerika……..Afrika, Antarktik i Severni pol… Kanada – rekao je Džastin, a neprijatnu tišinu je ispunio voditelj koji mu je rekao da ima još dva kontinenta i da je bio na oba. Džastin je tad odgovorio da je to Australija.
-Evo ti još jedna mala pomoć, Nabrojaću ti par zemalja na tom kontinentu. Francuska… – rekao je poznati voditelj, da bi Džastin konačno rekao Evropa.
Poznati voditelj Dejvid mu je rekao da razume da mora da gostuje u puno emisija, ali da zapravo u njegovoj i nauči nešto.
Povezana vest:  Billie Eilish novim singlom kruniše ovogodišnji uspeh