MileyCyrus_new

Majli Sajrus nazvala sebe zavisnikom!

 

Možda se očekivalo od Majli Sajrus da zna šta treba da kaže i radi pred kamerama, a šta ne. Ali avaj, 19-ogodišnjakinja izgleda nije obraćala pažnju na časovima javnog reda i mira u školi. Pogotovo kada se obrađivalo poglavlje “droga i uređaji za snimanje”. Gospođica Sajrus se pokazala kao veliki uživalac marihuane i “kolačića”. Pogotovo što joj je servirana Bob Marli torta na njenoj rođendanskoj žurci u Ruzvelt Hotelu.

Povezana vest:  DEPECHE MODE U LJUBLJANI - ULAZNICE U PRODAJI!

Ovim povodom mlađana zvezda se obratila medijima sledećim rečima: „Znate da ste zavisnik kada vam ortaci spreme Bob Marli tortu. Onda znate da STVARNO previše duvate.“

Ono što je zapanjujuće je da je Majli usnimljena na svom 18-tom rođendanu kako duva iz bonga. Sajrusova se vadila izjavama kako to nije bila marihuana, već nana. Da, da… menta!

Pohvale takođe treba uputiti i Keli Ozborn, ćerci Ozija „Princ Tame“ Ozborna, koja je prva i pomenula rođendanski incident sa mentom s namerom da ublaži agresiju medija. Kako, ne bih tačno znao. Mada imajući u vidu ko joj je otac, trava je valjda najbezazlenija stvar u kući.

Povezana vest:  Goca promoviše singl u „Teatru“

Pošto je video naduvane Sajrusove proharao internetom poput kuge u srednjovekovnom selu, gospođica Ozborn se obratila naciji putem tviter naloga: „Kako vi svi mislite da je Majli zavisnik, kada ako ne snima, ne drži koncerte ili glumi radi svaki bogovetni dan? Odakle joj vremena za bacanje?“ To se verovatno pitaju i svi ostali.

Povezana vest:  Evrovizijski susret pop-a i opere u Beču

Međutim Ozbornova nije ostala na tome. „Da rasčistimo nešto: posle incidenta sa nanom, počeli smo je zvati „Bob Majli“ iz zezancije! Torta je takođe bila samo šala! Muka mi je od pomisli da bi Majlini takozvani „drugari“ prodali svoju drugaricu i prikazali je kao nešto što nije!“

Sajrusova je za sada u fazi ćutanja, ali možda se oglasi uskoro.