rihanna_2011

Rijana bila na ivici nervnog sloma

 

Poznata pevačica Rijana je bila na ivici otkazivanja koncerta u Dablinu nakon što je skoro pretrpela nervni slom zbog prevelikog stresa. Nagomilani stres je posledica svetske turneje i uzrok je njenog lošeg stanja.

Rijana (23) je odlučila da nastupa tek pošto je nazvala svoju mentorku Bijonse koja ju je smirila, prenosi britanski San. Rijana je održala koncert i posle toga objavila na svojim profilima, na društvenim mrežama, da je veoma umorna. Poznata pevačica je umorna od naporne desetomesečne svetske turneje, a savete prijatelja o odmoru nije uzela ozbiljno. Neimenovani izvor je rekao da je Rijana mlada devojka koja samo želi da se zabavlja.

Povezana vest:  SOUND ROCKS & DRINKS 4 CHICKS: BESPLATNO PIĆE ZA DAME DO 2h POSLE PONOĆI OVOG PETKA NA SOUNDU

-Ona je mlada žena koja se želi zabavljati, a oseća se jadno zabavljajući druge. Ponekad se budi i ne zna ni gde se nalazi zbog prečestog putovanja – tvrdi neimenovani izvor, prenosi San.

Bijonse joj je savetovala da završi svoju turneju, a zatim uzme godinu dana pauze kako bi se odmorila i opustila. Isto je napravila i ona kada je 2009. napravila pauzu zajedno sa suprugom Džaj Zijem. Rijana ima još 17 zakazanih koncerata od kojih su još sedam u Velikoj Britaniji. Pre nekoliko dana viđena je u baru kako časti svoj bend za Dan zahvalnosti, a ona je uživala pijući Ginis.

Povezana vest:  S.T.R.A.H. – živi!