Justin_Bieber_performs_Santa_claus_is_comin_to_town 

Džastin Biber ipak nije otac deteta obožavateljke
 
Čini se da je došao kraj medijskoj sapunici koju je pokrenula Maraja Jiter, tvrdeći da je upravo pevač Džastin Biber otac njenog četvoromesečnog sina. Naime, pomoću SMS poruke koju je Maraja poslala prijateljici saznalo se da je otac njezinog sina ipak njen bivši dečko Robi Pauel!
Kanadski pop pevač, odmah nakon što je objavljeno da ga je Maraja optužila da je otac njezinog četvoromesečnog sina, rekao je da je nikad u životu nije video te je celo vreme uporno tvrdio da on nije otac, a čak je pristao da se podvrgne testu očinstva.
Kako navodi TMZ, sada se saznalo da Džastin definitivno nije otac njenog deteta, već je otac Marajin bivši dečko Robi Pauel. Cela istina se saznala nakon što je Maraja poslala SMS poruku prijateljici u kojoj priznaje da je Robi detetov otac.
-Obriši sve poruke koje ti je slala moja mama i u kojima se spominje da je Tristin Robijev sin – deo je poruke koju je Maraja poslala prijateljici te time potvrdila sumnje da Džastin ipak nije otac.
Kako navodi TMZ, Robi je nedavno priznao svojim prijateljima da je on otac te navodno sada svoju priču pokušava prodati raznim medijima.
Povezana vest:  "Sounds of Extreme" metal spektakl u utorak, 28. februara