Justin Bieber promo2

Džastin Biber otkrio njegovu plej listu

 

Postoji više od nekoliko mladih žena koje bi želele da znaju šta sluša Džastin Biber, da krišom stigne do njegovih slušalica i čuju bitove. Srećom, kanadski pop fenomen je podelio sa svoje muzičke favorite, tačnije otkrio je deo plej liste svojim fanovima, jer samo zato što je on radio sa pola svoih idola do ovog trenutka.

Povezana vest:  Od 4.120 testiranih prvog dana, svi posetioci EXIT festivala negativni na Kovid-19

Svako zna da je Džastin uhvatio pauzu pošto je otkriveno na sajtu JuTub, gde je njegova mama redovno aploudovala njegove performanse. To ne bi trebalo da bude nikakvo iznenađenje da su mnogi umetnici poput Džastina pokriveni tokom tih ranih godina a sada su one koje smatra inspiraciju.

Kao i mnoge pop zvezde, za Džastina, umetnik svih vremena i omiljeni pevač mu je Majkl Džekson. On je jednom objasnio u emisiji 20/20:

Povezana vest:  Srđan Stevanović, pobednik Jelen Air Guitar takmičenja, je prava rok zvezda sa novom gitarom

-Mislim da je on sve oko izvođača. On nije bio pevač. On nije bio igrač, on nije bio glumac. On je bio zabavljač.. Ključ je , ne možeš samo jedno – on je istraživao na toliko polja, on je sve, znate?

Ali, koja pesma je Biberu od Majkla njegova omiljeni?

Prve tri pesme na njegovoj listi su: Michael Jackson’s „Dirty Diana“, Boyz II Men’s „On Bended Knee“ kao i Drake’s „Make Me Proud“

Povezana vest:  Nišville obeležio svetski dan džeza