exit 4 

Prve ulaznice za Exit 2012 uz super popust!
 
Četiri neverovatna festivalska dana Exita 2011. dobro pamte svi koji su plesali uz energični Pulp, romantični Portishead, fanki zvuke Jamiroquai, savršene Bad Religion, Grinderman, Arcade Fire i neponovljivi Underworld. Exit je za sve one koji još uvek čeznu za ovim danima, za novo izdanje festivala 2012. ponovo pripremio super popust, i to od čak 60% od redovne cene ulaznice! U petak, 16. decembra tačno u podne u prodaji će biti ulaznice po ceni od 4490 dinara, i to u veoma ograničenom broju, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do 4 ulaznice po toj ceni.
Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara. Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.
Prošle godine Exit je dobio svog dvomilionitog posetioca, a 170 000 nasmejanih mladih ljudi uživalo je u koncertima i nastupima nekih od najaktuelnijih izvođača savremene muzičke scene, ali i dobro poznatih muzičkih legendi. Za sve željne još uzbuđenja i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna žurka u kampu!
Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja na festivalu! Lista onih koji su ozbiljno protresli tvrđavu je impresivna, ali da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima  sa naših prostora.  Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.
State Of Exit Fondacija predstavila je drugu generaciju svojih stipendista, studenata koji će putovati širom sveta da bi unapredili svoja znanja i iskustva.  Druga muzička konferencija „EMC“, ponovo je spojila nova muzička imena i najuspešnije predstavnike muzičke industrije, a inicijativi se kao partner pridružio SAE Institut. Takođe kao doprinos razvoju domaće muzičke scene i podrška muzičarima predstavljena je nova inicijativa CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program). Program CEETEP nastao je iz saradnje festivala Sziget iz Mađarske i Exit iz Srbije, uz podršku holandskog festivala Eurosonic Noorderslaag, a cilj je da u narednih pet godina oživi razmenu bendova između festivala iz Centralne i Istočne Evrope. Na Exitu je 1250 volontera iz 60 zemalja sticalo svoja prva i dragocena radna iskustva.
Exit label, online etiketa do sada je predstavila preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download a mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova.
Povezana vest:  Vaterpolo reprezentacija slavi zlato na Heineken Lovefestu