arsenal-cover

Nova izdanja uskoro u prodaji!!!

Croatia Records objavila je tri reizdanja među kojima su Arsen Dedić „Arsenal“, Meri Cetinić „Ja sam žena“ i grupa More s istoimenim albumom.
Vratićemo se u 80-e, kada se slušao jugoslovenski pop, a jedan od najpopularnijih izvođača svakako je bio Arsen Dedić. „Arsenal“ datira iz 1981., kada je objavljeno LP izdanje, a sadrži evergreene kao što su „Tvoje nježne godine“, „Djevojka za jedan dan“, „Moderato cantabile“, „Kuća pored mora“ i mnoge druge. Na ovom albumu Arsen se potvrdio kao izvrstan izvođač, ali i kantautor.
Uz Arsena, predstavljamo i CD reizdanje Meri Cetinić „Ja sam žena“ – njezin drugi album koji je 1974. objavila diskografska kuća Jugoton. Materijal za album snimljen je u „Antesonic Studio“ u Arnhemu u Holandiji. To je prvi album koji Meri Cetinić u celosti autorski potpisuje. Na albumu, uz brata Antu Cetinića sudeluju i holandski muzičari Nico Groen – bubanj i Steve Clisby -sax solo, klavir (u pesmi „Ti“).

Povezana vest:  Nežni Dalibor na Exit etiketi

Croatia Records objavila je reizdanje „More“ istoimene grupe s pevačicom Meri Cetinić. Na Splitskom festivalu grupa „More“ nastupila je dva puta i oba puta su bila značajna za grupu: 1976. s pesmom „Gdje god da pođeš“ i 1978.“Samo simpatija“, koji je postao veliki evergreen.

Sva ova izdanja uskoro ce se naći u prodaji u beogradskom Jugotonu.

Povezana vest:  GRAMMY 2012, Foo Fighters vode po broju nagrada