Foto_Eva_Braun2

Veliki beogradski koncert Eve Braun u subotu 17. Decembar u Domu omladine

Koncert Eve Braun najavljen za subotu 17. decembar u Domu omladine Beograda, stavio je članove ovog bečejskog sastava na „slatke muke“.

-Kako da repertoar od skoro pedeset numera svedemo na razumnu i podnošljivu meru od 30 pesama… to je jedno od pitanja koje nas ,,muči“ ovih dana, izjavio je Goran Vasović – Vaske.

Povezana vest:  Reper Edo Majka objavio Spomen ploču

Svi poštovaoci Eve Braun koji su se uželeli živog izvođenja numera poput „Mala prodavnica užasa“, „Odvedi me iz ovog grada“, „Lavirint“, na koncertu koji će trajati duže od dva sata, biće u prilici da se podsete ovih i mnogih drugih hitova koji su obeležili dvodecenijski rad benda, ali i da čuju pesme sa aktuelnog albuma „Playback“ objavljenog u martu ove godine za izdavačku kuću Odličan hrčak.

Povezana vest:  Stiviju Vonderu uručen francuski orden

Na beogradski koncert smo pozvali veliki broj gostiju koji će nam se pridružiti na bini. Među njima je, naravno, i Vladimir Kolarić – Kole iz Velikog prezira sa kojim smo sarađivali na novom spotu za pesmu ,,Primenjena ljubav”. Podrška će nam biti i grupa Red Union iz Novog Sada, možda i najbolji sastav u Srbiji, dodaje Vaske.

Povezana vest:  Depeche Mode danas u Nici počinju svetsku turneju

Ulaznice su dostupne na blagajni Doma omladine, kao i na Eventim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara.