Novi album Joss Stone

joss stone.JPG_cmykNovi album britanska soul pevačica Joss Stone nedavno je objavila svoj četvrti album”Colour Me Free” koji je najavljen singlom “Free Me”.
Album je sniman u Mama Stone’s koncertnoj dvorani u Wellingtonu koji je vlasništvo njene majke. Uz Jonathana Shortena i Connor Reevesa sa kojima je radila i na platinastom ”Mind, Body & Soul” albumu, koprodukciju je potpisala i Joss Stone. I ovog puta je ponudila mešavinu popa, soula, R&B-ja, funka, hip hopa i gospela. 
-Album je vrlo sirov, nastao je kao jam-session koji sam uradila sa grupom muzičara i autora. Bezdiktiranja i pritisaka. Bio je to prirodan proces u kome je svaki muzičar imao slobodu da stvori svoj zvuk. To je iskren i tačan prikaz mene kao umetnika i osobe kakva sam sada. Zaista sam ponosna na album i uzbuđena što će ljudi imati priliku da ga čuju’ – rekla je 22-godišnja kantautorka.
Na snimanju su učestvovali i brojni gosti: Jeff Beck i Sheila E. na “Parallel Lines”’, Raphael Saadiq (producent ”Introducing Joss Stone” albuma) na “Big Ole Game”, reper Nas u “Govermentalist” i saksofonista David Sanborn u “I Believe In To My Soul”.
Joss Stone je do sada prodala preko osam miliona albuma. Četiri puta je nominovana za Grammy i tri puta za Britt Award, a od toga je u svoju vitrini smestila jedan Grammy i dve Britt Awadr statue.

Povezana vest:  Lindzi Lohan u novom spotu Lejdi Gage?