dino_merlin_3

Fanovi u VIP backstage delu pozornice na zagrebačkom koncertu Dina Merlina, ulaznice u prodaji samo u utorak, 20. decembra!
 
Fanovi u VIP backstage delu pozornice na zagrebačkom koncertu.Cena ulaznice 130 kuna!
50 VIP nackstage ulaznica za fanove  Dina Merlina  koji će uživati u koncertu na mestima najbližim Dini Merlinu. Za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb produkcijski tim priprema puno iznenađenja, a najzanimljivije će biti poslušati Dinine stare hitove u novim muzičkim aranžmanima.
Pozornica na kojoj će Dino nastupiti u Zagrebu imaće karakterističnu polukružnu pistu u čijem prstenu je  smešten Vip backstage prostor za Dinove  fanove.
Za ulazak u VIP backstage zonu plaća se cena koja je važeća i za ostala mesta na parteru, ništa se dodatno ne plaća. Cena je 130 kuna. Ulaznice za Vip backstage možete kupiti samo u  Eventim ticket shop u Jurišićevoj 2, u utorak 20.12. do 17 sati.
Svi oni koji su bili na nekom od koncerata  Dina Merlina ili na nekom od koncerata   turneje “ Ispočetka“, ili pogledali DVD  Dina Merlina znaju da se produkcija planira do najsitnijeg detalja i da se koncerti uvek prepričavaju po atmosferi jedinstvenoj na ovim prostorima. Sigurni smo da će „najvatrenije “ biti u prostoru  VIP backstagea, popularnog „prstena“.
Ne propustite zagrebački koncert Dine Merlina u Areni i poklonite sebi i sebi dragim osobama najlepši praznični poklon.
Dino Merlin ostaće upamćen kao prvi izvođač kojem je pošlo za rukom tri noći zaredom napuniti Beogradsku arenu. 60 000 ljudi uživalo je na beogradskim koncertima. Budite deo fantastične atmosfere i muzičkog spektakla koji Dino priprema u zagrebačkoj Areni koncerta u i uživajte u odličnoj muzici.
Sigurni smo da će najveća dvorana  u Zagrebu biti ispunjena do posjednjeg mesta obožavateljima  njegove muzike i da ćemo svi zajedno pevati i napuniti baterije pozitivnim emocijama i ljubavlju  22.decembra.
Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smehom, pesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin dosada nastupao.
Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7),Dallas(Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr
Cene ulaznica su: parter  130 kuna, tribina dole 150 kuna i tribina gore 130 kuna.
U prodaji su  i ulaznice za mesta u VIP loži. Cena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parking mesto u garaži Arene, izbor pića i catering kojim vam donosimo ukuse grada iz kojeg Dino dolazi i u koji se zaljubimo čim ga jednom posetimo.
Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD