Braca i sestre 1 

Universal kanal najavljuje ekskluzivne premijere omiljenih serija 1. januara
 
Uz najlepše želje za praznike svim svojim gledaocima, Universal kanal priprema i posebno iznenadjenje. U nedelju 1. januara, Universal kanal će predstaviti prve episode najpopularnijih serija da bi gledalištu nagovestili fantastičan program koji ih očekuje na ovom kanalu u 2012. godini.
U 20:00 gledaoci će imati priliku da vide iz 4. sezone – 1. epizodu nagradjivane serije Braća i sestre (sa dobitnicom Oskara i nagrade Emi, Sali Fild).
U 21:00 – Dobra žena, 3. sezona – 1. epizoda (u glavnoj ulozi dobitnica Zlatnog globusa i nagrade Emi, Džulijana Margulis)
U 22:00 – Misterije Hejvena, 2. sezona – 1. epizoda, na osnovu romana Stivena Kinga Kolorado Kid
“Braća i sestre” vraća se sa 4. sezonom, u kojoj izvršni producenti i dalje prate porodicu Voker iz Kalifornije kroz složen lavirint savremenog amričkog života. Uverljiva jednosatna dramska serija govori o skupu od pet isprepletanih i donekle problematičnih odraslih braće i sestara i njihovoj jakoj ali strastveno posvećenoj majci, Nori Voker (dobitnica Oskara i nagrade Emi, Sali Fild). Život Vokerovih nije bio bez izazova; ljubav, roditeljstvo, bolest, politika, razvod, neverstvo, narkomanija, hapšenje, rat i čak smrt gurnuli su svakoga od njih do krajnjih granica, ali oni se i dalje trude da žive svoj život kao pojedinci, ali koji vole jedni druge bezuslovno i pokušavaju da održe neki privid normalnosti posle gubitka i laži svog impozantnog porodičnog patrijarha, Viljema Vokera. Uloge tumače: Seli Fild, Rob Lou, Kalista Flokhart (“Ali Mek Bil”).
UNIVERSAL Dobra zena“Dobra žena” je drama u kojoj glavnu ulogu igra dobitnica nagrade Emi i Zlatnog globusa Džulijana Margulis, kao žena i majka koja odvažno preuzima svu odgovornost  za porodicu i ponovo se zapošljava pošto joj muža uhapse zbog seksualnog i političkog korupcijskog skandala. Ostavljajući po strani prevaru i javno poniženje koje joj je suprug Piter naneo, Ališa Florik počinje iznova, baveći se ranijom advokatskom karijerom. Kao mladji saradnik u prestižnoj čikaškoj advokatskoj firmi, pridružuje se svom nekadašnjem kolegi sa pravnog fakulteta, Vilu Gardneru, partneru u firmi sa kojim deli davno probudjena osećanja. Drugi partner u firmi, Dajan Lokart, ceni Ališjin rad – i njene veze – tako da ona i Vil odluče da nagrade Ališu položajem saradnika sa punim radnim vremenom umesto Keri Agos, koja se kasnije zapošljava kod državnog tužioca. Ališa održava ravnotežu izmedju profesionalnog i porodićnog života, težeći da pruži stabilan dom svojoj deci, 15-godišnjem Zaku i 14-godišnjoj Grejs.
“Misterije Hejvena” je naučnofantastična dramska serija bazirana na romanu “Kolorado Kid”, čuvenog pisca, Stivena Kinga.
Serija prati samouverenog FBI agenta, Odri Parker (Emili Rose), sa izgubljenom prošlošću, koja stiže u svoj rodni grad Hejven , gradić u državi Mejn, na rutinski zadatak. Uskoro, pokazuje se da je njen instinkt  za rešavanje misterija dobrodošao nakon što otkrije da je, naizgled uspavani gradić, u stvari služio kao mesto u kome se skrivaju ljudi sa natprirodnim talentima. Odri je primorana ne samo da vodi računa o svim nevoljama Hejvena, nego  i da reši najteži slučaj ikada: tajnu svoje prošlosti i veze sa Hejvenom. Uz pomoć Nejtana (Lukas Brajant), zgodnog policajca obuzetog sopstvenim problemima, i Djuka (Erik Balfor) lokalnog krijumčara i nevoljnog pomoćnika u rešavanju nevolja u Hejvenu, Odri ulazi dublje u poreklo svog identiteta. U gostujućoj ulozi Džejson Prisli (koji je i režiser jedne od epizoda) i Vinesa Antoan prodružuju se  glumačkoj ekipi u drugoj sezoni.
Povezana vest:  Snima se Igra istine