MVP_USCE_2011

Grupa MVP održala koncert u Shopping centru Ušće
 
U nedelju, 18. decembra, na MTV Party-ju u UŠĆE Shopping Centru nastupila je popularna beogradska grupa MVP uz DJ podršku. Mnogobrojni posetioci su prekratili novogodišnju kupovinu uz prepoznatljive MTV zvuke i mini koncert MVP-ja. Njihov nastup je ujedno bio i najava prvog velikog beogradskog koncerta evropske dance zvezde Inne, zakazanog za Srpsku novu godinu, 13. januar 2012. godine u Belexpocentru u Beogradu, na kome će, osim atraktivne pevačice i benda MVP, nastupiti i Top FM DJ-evi, uz podršku DJ Borka Bajića i DJ Dejana Matića.
Karte za beogradski koncert po promotivnoj ceni za koncert Inne su već rasprodate. Pored paketa gde za pet kupljenih ulaznica dobijate šestu gratis, u prodaji se mogu naći i ulaznice po regularnoj ceni od 1200 RSD na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Ova cena će važiti do 1. janura, kada će cena karte biti 1500 RSD. Najskuplje ulaznice biće na dan koncerta 13. januara, i iznosiće 1700 RSD. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje. Zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme
Inna i MVP obećavaju odličan provod za Srpsku novu godinu! „Ponovo sam u Srbiji! Nakon dva nastupa u Novom Sadu bila sam apsolutno oduševljena energijom publike u ovom gradu. Ljudi u Srbiji zaista umeju da se zabavljaju! Dođite da zajedno podignemo atmosferu do usijanja na koncertu u Beogradu!“ – poručila je Inna obožavateljima u Srbiji i regionu.
Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, za Srpsku novu godinu, 13. januar u Belexpocentru! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!
Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je i dalje dostupan za besplatan download.
Koncert MTV & FHN Team Predstavljaju: INNA u Beogradu, Powered by AMSTEL podržali su: Radio Top FM, Masel i Radio As.
Povezana vest:  Ljubitelje piva i muzike očekuje još jedno nezaboravno izdanje kultnog festivala: Belgrade Beer Fest 2024 od 20 do 23. juna na Ušću