aca_lukas

DOČEK NOVE 2012

Estradna elita peva na dočecima u Crnoj Gori

 

Crnogorsko primorje za doček Nove 2012. godine biće stecište najveći estradnih zvezda iz regiona, što bi, kako se smatra, trebalo da bude garant dobrog provoda. U metropoli crnogorskog turizma u Budvi u novogodišnjoj noći nastupaće popularna grupa Prljavo kazalište , dok je za 1. januar najavljen koncert Dina Merlina.

Veselo će biti u u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu Splendidu najluđu noć moći da dočekaju uz pesme Harisa Džinovića i Danijele Martinović. U petrovačkom hotelu Palas glavna muzička zvezda biće Lepa Brena, a osim nje za dobar provod pobrinuće se se i Željko Joksimović i Sergej Chetković. U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci Maksimus u Kotoru nastupaće poznati hrvatski muzičar Toni Cetinjski, a u tom gradu goste će zabavljati i Aca Lukas, Milena Ćeranić i Ana Nikolić.

Povezana vest:  Florens end d Mašin vodi u nominacijama za Modžo nagrade

Veselo će biti i u Sutomoru gde će za doček Nove godine pevati Bane Mojsilović, Aleksandra Bursać, Dušan Svilar i Stevan Anđelović.

I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Ana Bekuta, Jadranka Bajraktarević i Nina Žižić, dok će u kolašinskom hotelu Bjanka nastupati Darko Lazić i Milica Todorovic.

Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja biti na nivou prošlogodišnjih. Četiri dana boravka u Splendidu, uz gala večeru 31. decembra, košta 340 evra po osobi. Za decu do 12 godina sve je u pola cene.

Povezana vest:  Jorgos Dalaras otvara 17. maja Guitar Art Festivala

U hotelu Maestral u Miočeru tri noći, uz doček, koštaju 299 evra. U barskom hotelu Princes doček plus noćenje iznosi 110 evra po osobi, dok samo za doček najluće noći u hotelu Korali u Sutomoru treba izdvojiti 85 evra.

Poznati kolašinski hotel Bjanka nudi tri noćenje i tri svečane večere uz muzički program za cenu od 420 evra po osobi. Cena trodnevnog aranžmana u hotelu Plalinka na Žabljaku košta 270 evra, a ulaznica za doček Nove godine sa svečanom večeerom 95 evra. Direktor Turištičke organizacije Budve Jelena Rađenović rekla je u ponedeljak Tanjugu da su rasprodati gotovo svi novogodišnji aranžmani u crnogorskoj turističkom metropoli. Ona je kazala da bogat novogodišnji program garantuje dobar provod u Budvi.

Povezana vest:  Održani Garden Sessions koncerti Aleksandre Radović i Barcelona Gipsy balKan Orchestra

-Budva će Novu 2012. dočekati spremnija nego ikada. Osim hotela koji će biti maksimalno popunjeni, ni ovaj put nećemo izneveriti tradiciju svečanog dočeka na trgu ispred Starog grada – istakla je Rađenović.

Ona je kazala da je interesovanje za novogodišnji doček u na Budvanskoj rivijeri veće nego ikad.