steven-spielberg-lrg

Stiven Spilberg planira vratiti Park iz doba Jure u 3D-u

 

Sledeći, sve popularniji trend vraćanja starih hitova u novom ruhu, Spilberg razmišlja o 3D verziji svojih dinosaorusa. Od ‘Kralja lavova’ do ‘Titanika’, stari filmski hitovi nalaze novi život u bioskopima zahvaljujući novnoj distribuciji u 3D formatu, a fenomenu bi uskoro trebao da se pridruži i Stiven Spilberg, koji ozbiljno razmišlja da ‘Park iz doba Jure’, blokbaster iz 1993. godine, vrati u bioskope u 3D tehnici.

Povezana vest:  Koji su omiljeni ljubavni filmovi kralja "ljubića" Nikolasa Sparksa?

U razgovoru za MTV, Spilberg je izjavio da je ‘Park iz doba Jure’ jedini njegov film koji bi bio dobar u 3D verziji, dodavši:

-Mislim da je Džejms Kameron napravio najbolji 3D u istoriji sa ‘Avatarom’. Mislim da ništa nije nadmašilo Kameronovog ‘Avatara’ u smislu 3D iskustva…

Osim toga, Spilberg je prošle nedelje potvrdio da će se vratiti Parku iz doba Jure i snimanjem novog, četvrtog nastavka koji se našao na listi planiranih poslova pa je za očekivati da će 3D verzija prvog dela u bioscope kao svojevrsni podsetnik starijima i upoznavanje mladih s još jednom franšizom iz devedesetih koja je uskrsnula u novom mileniju.

Povezana vest:  Simpatične ćurke od 20. februara u bioskopima!