severina_image002

NOVI SPOT: EMOTIVNA SEVERINA KOJA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM
 
Grad bez ljudi, Severinin drugi hit singl sa narednog albuma, za koji su muziku i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović doživio je svoju video premijeru.
Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina i stranici www.severina.tv odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavaoce na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere i brojna druga iznenađenja.
Pesma koja je za tri nedelje na društvenoj mreži YouTube preslušana rekordnih 3 miliona puta tako je dobila svoju ekranizaciju.
Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najlepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.
Severina je protekle nedelje ekskluzivno za SeveFanClub opisala spot – Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem… Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.

Foto: Mare Milin

Povezana vest:  Održano prvo „Jelen Air truba takmičenje" u Guči, prava truba za najboljeg svirača zamišljene trube – Danka Sajića