Balkanopolis Russia 3

BOŽIĆNI KONCERT ZA DECU U ORGANIZACIJI FONDACIJE PRINCEZE KATARINE

“Muzika za decu” u izvođenju Slobodana Trkulje

U okviru projekta „Deca pomažu deci“ Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine u saradnji sa našim poznatim umetnikom Slobodanom Trkuljom, organizuje božićni umetnički performans – Muzika za decu. Ovaj jedinstveni događaj će biti održan u sredu, 4. januara sa početkom u 18.00 časova u Velikoj dvorani Sava centra.

Povezana vest:  Paul Kalkbrenner – Tehno majstor u superherojskom odelu rok zvezde

Posle serije uspešnih koncerata posvećenih bebama i deci Slobodan Trkulja nastavlja da svira za naše mališane. Svetski poznat po svom glasu, kreativnosti i sviračkom umeću, Slobodan Trkulja je pripremio program kojim će povesti decu na nezaboravno praznično putovanje. Naši najmlađi će imati jedinstvenu priliku da uživaju u originalnoj muzici našeg umetnika i da se upoznaju sa dobrim i kvalitetnim zvukom. Osim na mnogobrojnim instrumentima, poput: jermenskog duduka, klavira, klarineta, tambure, kavala, frule, gitare i gajdi, Trkulja će stvarati muziku i na dečijim igračkama, flašama, čašama i raznim drugim predmetima!

Povezana vest:  Električni orgazam u rasprodatoj sali Amerikana

“Ukazana mi je velika čast pozivom da budem deo božićne humanitarne akcije princeze Katarine i zahvalan sam na prilici da deci bez roditeljskog staranja pomognemo da osete svu ljubav i toplinu božićnih praznika” izjavio je Trkulja.

Svaka karta koju kupite omogućiće da jedno dete iz doma za nezbrinutu decu vidi besplatno ovu predstavu, što će doneti radost praznika u njihova srca.

Povezana vest:  Nazire li se kraj The Wanteda, Max George snimio duet sa slavnim Flo Ridom!

Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra, po cenama od 300 do 500 dinara.

.