goran_bregovic_usce_2

Bregović za Srpsku Novu godinu u Leskovcu nastupa za 35 hiljada evra
 
Muzičar Goran Bregović sa svojim „Orkestrom za svadbe i sahrane“ održaće koncert na Širokoj Čaršiji u centru Leskovca za Srpsku Novu godinu, 13. januara, a organizacija će koštati 35.000 evra, rečeno je večeras u kabinetu leskovačkog gradonačelnika.
-Kompletna organizacija Bregovićevog koncerta na dočeku Pravoslavne Nove 2012. godine koštaće 35.000 vra, sa svim porezima, i mi smo zadovoljni što smo po toj ceni uspeli da ugovorimo jedan veliki muzički spektakl u našem gradu – rekao je član gradskog veća I šef kabineta gradonačelnika Leskovca Saša Pešić.
On je naveo da će jedan deo od tog iznosa biti obezbeđen od donatora.
-Očekujemo veliku posećenost, ne samo iz Srbije već i iz Makedonije, Bugarske i Slovenije. Već ima prijavljenih grupa – dodao je Pešić.
Leskovčani su, inače, navikli da 13. januara na Širokoj Čaršiji uživaju u muzici poznatih i atraktivnih srpskih pevačkih zvezda, ali ovoga puta pred sobom će imati internacionalne zvezde.
Leskovčani će i Novu 2012. godinu po Gregorijanskom kalendaru, 31. decembra, dočekati na tom trgu, ali uz nastup trubača i lokalnih bendova.
Povezana vest:  Preuzmite besplatno Fitnes na Silosu