miley_cyrus_11

Da li će Majli Sajrus dominirati muzičkim svetom u 2012?

Majli Sajrus je rođena 23. novembar 1992., a svetskoj javnosti je poznata od 2006.

Ona je ćerka Bili Rej Sajrusa, čoveka sa usamljenim hitom i lošom frizurom, devojka nekadašnjeg srcolomca Nika Džonasa i bliska drugarica Demi Lovato.

Sajrusova se dočepala slave kao glavna junakinja originalne Diznijeve serije “Hana Montana”, ali je postala još poznatija po MySpace slikama na kojima se krevelji, veoma pametno montiranim youtube snimcima, a pomogla je i pesma “Party in the U.S.A.”. Praktično je narodni heroj.

Koliki je njen koeficijent talenta? Majli ima veoma dobar glas, čak iako zvuči kao da godinama konzumira isključivo cigarete i viski. Na žalost, puiblika verovatno nikada nije obratila pažnju na njen talent jer sve vreme gleda u Majlinu odeću, koja je praktično nepostojeća.

Povezana vest:  Rege i rok festival u Pančevu od 28. do 30. avgusta

Kada se razišla sa Diznijem, Sajrusova se posvetila glumi “za odrasle” u drami “Poslednja pesma”.  Međutim Njujork Tajms je okarakterisao njenu glumu ovako: “Ponekad se čini kao da ume da glumi. Pomalo. Uglavnom deluje kao da se igra i traži kameru umesto da istražuje motive i osećanja svog lika.”

Sajrusova možda ne ume da glumi, sli ume da se slika! I to lepo.

Povezana vest:  Kusturica: "Dom za vešanje" pruža nezaboravno iskustvo

Koeficijent skandala – Ako iko zna kako da preživi skandal, to je onda Majli. I imala je “bezobrazne” slike, javno izigravala striptizetu, imala gej fazu, drogirala se… toliko se drogirala da su joj čak napravili i Bob Marli tortu! I nikom ništa. Još uvek je tu. Ponekad se izvini za svoja nedela. Ponekad.

Majli ćemo u 2012. gledati u dva filma koja izlaze tokom iduće godine. Jedan je “LOL”, drugi je “Hotel Transilvanija”. Prvi je rimejk francuskog filma o tinejdžerki koja gubi nevinost, drogira se, loče i pokušava na sve načine da se otrese slike dobrice koja je prati. Dakle, autobiografski projekat. Drugi je animirani film u kome ona pozajmljuje svoj umiljati hrapavi glasić. Još uvek se ne zna da li će snimiti još koji album, imajući u vidu kako je poslednji prošao na tržištu u rodnoj joj Americi.

Povezana vest:  SAMOSTALNI REFERENTI 5. FEBRUARA SLAVE 20 GODINA RADA KONCERTOM U DOMU OMLADINE BEOGRADA

U ovom trenutku, Majlina buduća slava zavisi isključivo od toga da li je u stanju da ubedi publiku kako je ona zapravo ozbiljna glumica. Jasno je takođe da više ne želi da bude upeglani tinejdž uzor. Imajući u vidu godine, to je sasvim ok. Ali moraće debelo da se potrudi i ubedi šefove studija da joj daju neke ozbiljnije uloge.