jon_bon_jovi_twitter

Džefri Goho plasirao vest o smrti Bon Džovija iznerviran što se piše o biznisu, a ne o njegovoj muzičkoj karijeri

Ispostavlja se da je lažnu vest o smrti pevača Bon Džovija lansirao kolega, nešto manje poznati pevač Džefri Goho…

Kako piše magazin Billboard, „identitet zlice koja je Bon Džovija fanovima pokušala da upropasti praznike lansiranjem lažne vesti o smrti pevača Džon Bon Džovija je poznat“. Kako se dalje navodi, otkriveno je da je u pitanju Džefri Goho iz Pensilvanije, takođe pevač u bendu Minutia.

Povezana vest:  Parni valjak i treću noć u Sava centru!

Goho je novinama The Asbury Park Press rekao da je lansirao lažnu vest zbog toga što je bio iznerviran jer su sve skorašnje vesti o Bon Džoviju bile „o biznisu, i nisu imale veze sa njegovom muzičkom karijerom“:

-Sve što sam mogao da vidim i čujem je bilo ‘Bon Džovi ovo, Bon Džovi ono’, „Bon Džovi otvara restoran’ i slično – kaže Goho.

Povezana vest:  Legendarn bend Kiss stiže u Hrvatsku sledeće godine

-A najnovija vest je bila da se Bon Džovi pojavljuje u reklami za Advil (lek protiv bolova, kod nas poznat kao Brufen). Pa taj čovek je postao svima poznat zbog svoje muzike, a ne zbog biznisa.

Pevač je javno zamolio razljućene Bon Džovi fanove da svoje „izlive mržnje“ šalju samo njemu, a ne i kolegama iz benda Minutia koji nemaju veze sa njegovom akcijom, a na kraju je i priznao da je pogrešio:

Povezana vest:  Premijerno u Varaždinu pred više od 8500 fanova: Buč Kesidi euforija na subotnjem Špancirfestu

-Sada razumem i da je delimično zbog svog biznisa Bon Džvi doprineo da u našem regionu (države Njujork, Nju Džersi i Konektikat) stvari idu na bolje, i da zbog toga mnogi muzičari imaju više mesta za sviranje i više publike – priznajem da sam u potpunosti pogrešio.