britney-promo-4

Britni Spirs, Lejdi Gaga, Džastin Biber-promašaji godine
 
Svetsku muzičku scenu u 2011. obeležili su odlična prodaja Adelinog albuma „21“, novi album i humanitarne akcije Lejdi Gage, kao i uspesi mladog Džastina Bibera, a iste zvezde su se našle i na listi najvećih promašaja kada je pop muzika u pitanju, prenosi MTV.
Spot Lejdi Gage za pesmu „The Edge of Glory“ i grupe „Heart2Heart“ za numeru „Facebook Official“, otkazivanje koncerata Adele, Rijane, Tejlor Svift, Kejti Peri i mnogobrojni problemi Džastina Bibera ocenjeni su kao „promašaji u pop muzici u 2011.“, naveo je MTV pozivajući se na blog „Idolator“.
Bibera su tokom prošle godine napali ispred robne kuće „Macy“s“ u Njujorku, u Australiji su ga gađali jajima, da bi na kraju morao da trpi šale na svoj račun, zbog optužbe da je otac deteta jedne svoje obožavateljke.
Dr. Dre i Nikol Šerzinger ponovo su odložili izdavanje najavljivanih albuma, a Britni Spirs autori bloga su optužili da je pevala na plejbek na turneji, zbog čega su mnogi razočarano napuštali koncerte.
Kristina Agilera je tokom nastupa u okviru finala Lige američkog fudbala, čuvenom „Superbowlu“, zaboravila reči američke himne, dok je frontmen grupe „Blek Ajd Piz“, Will.i.am, tekst pesme čitao sa telefona, što je zabeleženo kamerom.
Kris Braun je rasturio garderobu u bekstejdžu, slomio ogledalo i izleteo iz zgrade bez majice, nakon što ga je voditeljka emisije „Good Morning America“ ponovo pitala o napadu na Rijanu, a Šeril Kol je otpuštena sa pozicije sudije u američkoj verziji emisije „X Factor“ i umesto nje dovedena je Nikol Šerzinger.
I Bijonse se našla na listi najvećih promašaja u 2011. u pop muzici, jer nijedan singl sa njenog albuma „4“ nije uspeo da se plasira u prvih 10 na američkoj listi singlova.

 

Povezana vest:  Beogradsko leto ove godine počinje u junu omiljenim prestoničkim festivalima - Belgrade Beer Festom i Belgrade Music Weekom