Mahmood nas je za ovaj album intenzivno spremao. Nekoliko uspešnih singlova, saradnji, spotovi koji su nas ostavljali zatečenima, Riccardo Tisci koji je ekskluzivno kreirao kostim za jedan od njih, anime inspiracija… Posle svega toga, novi album „Ghettolimpo“ konačno je stigao!

Drugo studijsko izdanje zvezde italijansko-egipatskog porekla slojevita je priča – tematski i muzički. Poput nivoa u igrici, svaka sledeća numera otkriva nove detalje iz života muzičara, ali ujedno govori i o toliko drugih ljudi koji žive naizgled jednostavne živote, ali se susreću sa vrlo raznovrsnim i kompleksnim situacijama.

Povezana vest:  Razvod u drugom pokušaju za Sleša

Kada je o zvuku reč, Mahmood potvrđuje da je jedno od najvećih novih imena u popu, u kome pliva na svojstven način, podjednako dobro u emotivnim baladama koliko i dinamičnom trepu. Sve to prikazuje na 14 numera koje čine „Ghettolimpo“, od kojih su nam nekoliko poznate kao singlovi, a ostaje da ih sve zajedno preslušamo kao fantastičnu celinu.

Povezana vest:  Aerosmit traži zamenu za Stivena Tajlera

„Ghettolimpo“ tracklist

  1. DEI
  2. GHETTOLIMPO
  3. INUYASHA
  4. KOBRA
  5. BACI DALLA TUNISIA
  6. KLAN
  7. ZERO
  8. RUBINI (feat. Elisa)
  9. DORADO (feat. Sfera Ebbasta, Feid)
  10. TALATA (٣)
  11. T’AMO
  12. KARMA (feat. Woodkid)
  13. RAPIDE
  14. ICARO È LIBERO

Izdanje „Ghettolimpo“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: umrs.lnk.to/MahmoodGhettolimpo

PHOTO: Universal Music Serbia

Povezana vest:  NOMINOVANI ZA MTV NAGRADU SU: ELEMENTAL, MVP, T.B.F., TRASH CANDY, WHO SEE