negativ

MTV Premijera: Negative – Spusti Me Na Zemlju

U godini za nama MTV je na svom kanalu i sajtovima prikazao 76 spotova u okviru „MTV Premijere“. Svaki od tih spotova su u toku „premijerne“ nedelje gledaoci širom regiona mogli da pogledaju čak četrdeset puta, što je više prikazivanja od bilo kog drugog videa svetskih i domaćih izvođača. I u novoj godini MTV će nastaviti da svakog ponedeljka u 20 časova premijerno prikazuje nova vizuelna ostvarenja regionalnih umetnika i da snažno podržava lokalnu muzičku scenu.

Povezana vest:  Kristijan Rahimovski s pesmom "KORAK PREKRATAK" na ovogodišnjem CMC festivalu

Novu sezonu MTV Premijere otvara bend Negative sa numerom „Spusti Me Na Zemlju“.

„Spot za Spusti Me Na Zemlju je nekako zaokružio priču koju smo želeli da plasiramo poslednjim istoimenim albumom. Meni je, kao jedinoj ženi u bendu, izuzetno drago da smo ovoga puta ekranizovali jednu baladu – a budući da je MTV jedina TV stanica koja primenjuje aktuelne kriterijume za kvalitet, izuzetno nam je drago na ukazanoj časti u vidu MTV Premijere“, saopštila je pevačica benda Negative – Ivana Peters.

Povezana vest:  Fatima Hajji i Regal na martovskom Green Love-u!

Spot je snimljen tokom decembra 2011. godine na nekoliko lokaciju u Beogradu. Režiju potpisuje Nenad Pavlović, direktor fotografije bio je Marko Gligorijević, dok je za montažu bio zadužen Vladimir Komnenić.

Ponedeljak, 9. januar u 20:00