MVP

GRUPA MVP OBRADILA PESMU“HAJDE POLAKO“ MILANA DELIČIĆA DELČE
 
Beogradska grupa MVP, koja svojom filozofijom i pozitivnim stavom prikuplja sve više istomisljenika i poštovalaca njihove muzike, napravila je remix pesme „Hajde polako“, koju je napisao i izvodio muzičar Milan Delčić – Delča iz grupe Delča i Sklekovi.
„Delča je pre svega bio veliki čovek i muzičar, a ovim gestom želimo da pokažemo da njegovo ime nije zaboravljeno“, reko je Bane Lalić, pevač grupe MVP. „Obradu pesme „Hajde polako“ premijerno ćemo izvesti na koncertu za Srpsku novu godinu u Belexpocentru, a za spot, koji ćemo uskoro snimiti, imamo super ideju koja je dostojna ovako velikog hita.“
Grupa MVP, koja važi za jedan od najtraženijih domaćih bendova, na novogodišnjem koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće pored dens zvezde Inne, dok će Top FM DJ podrška i DJ-evi Borko Bajić i Dejan Matić upotpuniti spisak izvođača.
Ulaznice za novogodišnju žurku mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu po ceni od  1500 dinara, odnosno 2500 za  VIP ulaznice. Cena karte na dan koncerta iznosiće 1700 dinara!
Inače, Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Zato posetite MTV.RS i preuzmite svoj besplatan primerak!

 

Povezana vest:  Elmhurst College Jazz Band feat. Stjepko Gut