Ericsson

Ericsson učestvuje na CES 2012 u Las Vegasu

Umreženo društvo i uređaji biće u fokusu na predstojećem sajmu potrošačke elektronike CES 2012 na kojem će predsednik kompanije Ericsson, gospodin Hans Vestberg, održati predavanje 11. januara.

Takođe, Ericsson će predstaviti Entertainment Matters program – „Entertainment Everywhere“, u kojem poziva vodeće ljude industrije zabave na diskusiju o promeni biznis modela u ovom sektoru koji su prouzrokovali mobilnost i širokopojasna konekcija.
Cilj ovog projekta je da se istaknu mogućnosti koje proizilaze povezivanjem velikog broja uređaja i da se na primerima prikažu poslovni potencijali izvan telekomunikacione industrije.
Gospodin Vestberg će ugostiti na Entertainment Matters panel diskusijama govornike iz kompanija Warner Bros. Television, Sony Music, Pandora i ad Tech. Cilj planirane tri sesije je da podstaknu diskusije na temu kako mobilnost i povezanost menjaju industriju zabave.
Uporedo sa pokretanjem „Entertainment Matters“ programa, Ericsson ConsumerLab će predstaviti istraživanje „Komunikacijske navike mladih između 13 i 17 godina“ jer njihovo ponašanje ima značajan uticaj na budućnost uređaja i na razvoj same tehnologije.
Pored „Entertainment Matters“ programa, na CES 2012 Ericsson će predstaviti projekte „Umreženo drvo“ (koje je nedavno predstavljeno u Beogradu), Social Web of Things i „Umreženo zdravstvo.“

 

Povezana vest:  LG G2 uvodi novi pravac u dizajnu smart telefona