Jinx3

Bend Džinks 14. februara u Domu omladine Beogradu
 
Zagrebački Džinks (Jinx), pop bend regionalno popularan po hitovima kao što su „Tamo gdje je sve po mome“, „Na čemu si ti“ i „Smijem se“, tradiciju održavanja koncerta povodom Dana zaljubljenih u Beogradu nastavlja 14. februara u velikoj sali Doma omladine.
U skladu sa romantičnom prirodom datuma održavanja koncerta od danas je u prodaji, pored uobičajene pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, i tradicionalna Long Play „Karta za dvoje“ koja košta samo 2.000 dinara! Prodaja ide preko blagajne Doma omladine i prodajnih mreža Card Service i Eventim.
Pored očekivanih brojnih već zaljubljenih posetilaca, Džinks se nadaju da će oni koji dođu sami na kraju izaći sa koncerta „upareni“.
„Čini se logično da na našem koncertu netko nekog smuva…“, kaže gitarista Coco Moskito (Mosquito).
Pevačica Yaya (Jadranka Ivaniš), Coco i ostali Džinksi uspešno su koncertno debitovali u Beogradu u novembru 2009. godine ispunivši salu „Amerikana“ Doma omladine, a prvi valentinovski koncert imali su 2011. u krcatom Studenskom kulturnom centru. Sada Džinkse očekuje treći i do sada najveći beogradski koncert.
„Posebno nas veseli da će ovaj koncert biti u velikoj dvorani Doma omladine koju smo za sada samo vidjeli i jako nam se dopala, tako da jedva čekamo da koncert počne! Kao i svaki put, gdje god da sviramo, sigurno ćemo dati sve od sebe, jer na naše koncerte dolaze neki dobri i
dragi ljudi ;)“, kažu Džinks.
Na svom drugom „valentinovskom“ koncertu u Beogradu jedan od trenutno najpopularnijih hrvatskih pop bendova najavljuje izvođenje „kombinacije starih hitova i stvari s posljednjeg albuma ‘Diksilend’ (2010)“.
Džinks su u duhu trenutka u kome živimo „Diksilend“ opisali kao muziku „za vrijeme prohibicije i depresije“, što svedoče sa njega skinuti singl „Na zub su me uzeli mama“ i spotovi „Da smo se voljeli manje“ i „Čuvaj me, ne daj me“.

 

Povezana vest:  The Strokes objavili novi album-The New Abnormal