Beyonce_Jay_Z_1

Bijonse i Džej-Zi troše sumanuto novac za dečije stvari
 
Pre svega nekoliko dana prvi put su postali roditelji pa su se Bijonse i Džej-Zi bacili na kupovinu opreme i igračaka za svoju devojčicu Blue Ivy Carter, a u šopingu uopšte ne štede i kupuju sve što im se svidi i što im padne na pamet.
Bijonse i Džej-Zi postali su roditelji u subotu uveče, a za igračke i opremu za bebu već su potrošili 1,5 miliona dolara. Slavni par je tako za visoku stolicu za hranjenje bebe izdvojio 15 hiljada dolara, a za kućicu za igranje vrtoglavih 30 hiljada dolara.
-Bijonse i Džej-Zi uopšte ne štede, kupuju kao da sutra ne postoji. Zajedno su kupili stolicu za hranjenje optočenu kristalima Swarovski te vrlo modernu drvenu kućicu za igranje – kaže izvor blizak paru.
Džej-Zi, da bi iznenadio Bijonse, svojoj kćerki kupio i konjića za ljuljanje vrednog 600 hiljadadolara, čak i mini Bugatti.
Par očigledno neće štedeti ni novčića na detetu: za plate medicinskih sestara u svom domu izdvojili su vrtoglavih 350 hiljada dolara, a nisu zaboravili ni odećom napuniti ormar malene Blue Ivy koja ima svega nekoliko dana.
-Kupili su odeću jednog dečijeg brenda vrednu hiljade i hiljade dolara. Blue Ivy će biti jedna od najmodernijih beba te će svakako biti konkurencija Harper, kćeri Dejvida i Viktorije Bekam. Malenoj Blue Ivy kupili su i narukvice te zvečke ukrašene dijamantima i zlatom u Tiffanyju.
Na poklonima malenoj Blue nisu štedeli ni prijatelji slavnog para – tako je pevačica Keli Roland za poklon izdvojila čak 50 hiljada dolara.

 

Povezana vest:  Hugh Lauri: Englez koji “zloupotrebljava” muziku