beyonce_jay

Bijonse: Biti majka je neopisiv osećaj!

 

Prvi put pošto se porodila, Bijonse je dala intervju za Star magazin. Otkrila je da joj je suprug Džaj-Z od velike pomoći prilikom brige oko malene Blu Ajvi Karter i da čak i pomaže u menjaju pelena. Ćerka je 30-godišnja pevačka zvezda rodila 7. januara u bolnici Lenoks Hil u Nju Jorku, a u intervjuu se osvrnula na brojne medijske natpise o velikom osiguranju bolnice za vreme njenog boravka onde, tvrdeći kako je to bilo apsolutno nužno za sigurnost novorođenčeta.

Povezana vest:  Koncert Slobodana Trkulje namenjen bebama

-Ništa ne može opisati taj osećaj. Čim saznaš da si trudna, osećaš određenu povezanost s tim detetom znajući da ono raste u tebi, a kada ga prvi put uzmeš u ruke, ne postoje reči koje bi opisale taj osećaj – kaže Bijonse.

Bijonse je isto tako potvrdila da je njen suprug Džej-Z bio prisutan tokom porođaja.

-On to nikako ne bi propustio. On je inače vrlo odan i zaštitnički nastrojen, tako da je vrlo pažljiv i zaštitnički nastrojen suprug, a otkako sam saznala da sam trudna, primetila sam da je takav i kao otac.

Povezana vest:  GRUPA FIT OVE SUBOTE STIŽE U FEST

Bijonse kaže da DŽaj-Z neće izbegavati one malo manje privlačne stvari koje donosi roditeljstvo, poput menjanja pelena.

-Naravno da će menjati pelene. Biće vrlo dobar otac na kojega se možeš osloniti, on zna da je ljubav činiti male stvari za svoje dijete – kaže Bijonse.

Mada su se mnogi u bolnici žalili da ih je Bijonsin boravak uznemiravao, pevačica kaže da je takvo jako osiguranje jednostavno bilo neophodno.

-Svi za koje smo želeli da je vide, videli su je. Osiguranje je bilo jako, ali to je bilo radi sigurnosti naše ćerke.

Povezana vest:  Grupa Def Lepard priprema prvi koncertni album

Bijonse isto tako kaže da će joj od sada dete biti na prvom mestu i da će malena Blu, bez obzira na popularnost roditelja, odrastati u normalnoj porodici punoj ljubavi.

-Kod kuće, Blu će imati normalnu porodicu koju čine mama, tata, teta i ostala rodbina koji je jako puno vole i biće poput svakog drugog deteta – rekla je na kraju Bijonse.