Garbage

Bend Garbage vraća se na scenu
 
legendarni škotsko-američki bend Garbage s prepoznatljivim vokalom Širli Manson nakon sedam godina snima novi album. Bend je otkrio kako će album „TBA“ izaći na tržište ovog proleća, a ni na ovom izdanju neće odstupiti od svog prepoznatljivog zvuka. Naime, od 2005. godine kada su snimili album „Bleed Like Me“, Garbage je snimio spotove za najbolje stvari s albuma, bio na turneji te se napravio nastupačku pauzu.
Nove pesme snimljene su u Atwater Villageu u Los Anđelesu što ovaj album čini njihovim prvim koji nisu snimali u Medisonu, rodnom gradu u kojem je bend osnovan još 1995. Iza produkcije i dalje stoji Buč Vig, legendarni producent (Nirvana) koji u Garbage i dalje svira bubnjeve.
Širli je na njihovoj službenoj internet strani otkrila i kako je bend napravio čak 24 nove pesme, ali samo deo njih naći će se na petom studijskom albumu koji će na proleće objaviti za vlastitu izdavačku kuću Stunvolume, lansiranu jučer. Radni naslovi od nekih pesama su, piše pevačica: „Time Will Destroy Everything“, „Blood For Poppies“, „Automatic Systematic Habit“, „Control“, „Lies, Lies, Lies“, „Sugar“, „Not Your Kind Of People“, „TROUBLE“, „Felt“, „Big Brite World“, „Alone“ i „Animal“.

 

Povezana vest:  LOLA MARSH, RAPHAEL WRESSNIG I IGOR PRADO U SREDU NA MIKSALIŠTU